Elsker du at game, og er det ved at være på tide for dig at købe en ny gamer skærm, er det en god idé at læse med her.

For her kommer vi nemlig med en række tips til dig, så du kan være sikker på at vælge den helt rette skærm, når du køber en ny model. Gamer skærme kan være lidt af jungle at finde rundt i, især hvis du ikke har den store tekniske viden om skærmene. Men frygt ej – sværere er det heller ikke.

Vælg den rette størrelse

Til at begynde med skal du finde du af, hvor stor en skærm du har brug for. De bliver jo kun større og større, så der er efterhånden ved at være gode muligheder for at finde gamer skærme på størrelse med fjernsyn, hvis du virkelig gerne vil have det store overblik, når du gamer.

Du skal jo også gerne vælge en skærm, der passer ind i det rum og på det skrivebord, hvor du sidder og gamer. Kan skærmen ikke være der, skal du måske skrue en lille smule ned for størrelsen af skærmen.

Vælg den rette opdateringsfrekvens

Når det kommer til at vælge gamer skærm, vil du også se, at der er noget, der hedder Hz under de tekniske specifikationer ved hver skærm. Spiller du bare for hyggens skyld, og gider du ikke at tænke på de tekniske ting ved at købe en skærm, behøver du ikke at bruge mere tid på at lære om opdateringsfrekvens, men hvis du tager din gaming alvorligt, kan det være en god idé at vælge en skærm med en så høj opdateringsfrekvens som muligt. På den måde er du sikker på at få det bedste og mest detaljerede billede på din skærm, når du gamer.

Skal du have flere skærme?

Sidst, men ikke mindst, skal du også finde ud af, om du skal have en eller flere skærme stående på dit gamer bord.

Der er mange gamere, der er glade for at have to skærme, så de kan game på den primære skærm, og have film, serier, Twitch eller Youtube kørende på den anden skærm imens.

Hvis du skal have to skærme, kan du enten vælge at købe to ens skærme, så det ser visuelt godt ud, eller du kan vælge at betale lidt ekstra for den primære skærm, som du gamer på, og så spare lidt på den sekundære skærm, hvor en høj Hz fx ikke er lige så essentiel.